Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 13 januari 2012

Åh, så rörd jag blirDet känns härligt att komma hem efter tvåveckors intensivtur i USA och mötas av två underbara awarder från två fina bloggvänner. Massor av varma tack till Trying to follow my dreams och Ninas Skrivarlya för att ni valt att ge varsin till mig - det värmer mitt hjärta så.

Särskilt glad är jag förstås över de fina motiveringarna. Anneli skriver så här här fantastiskt snällt om mig och min blogg "Joannas universum för hennes underbart inspirerande blogg som är en fröjd att få följa. Hennes fantastiska mod som egenutgivare ger hopp till oss som fortfarande kämpar." Tusen tack för de orden som jag tar till mitt hjärta och låser in i tryggt förvar!

Nina skriver så här fint "Joanna: För en må-bra-blogg som jag inte kan vara utan." Det blir jag så glad över för precis så skulle jag önska att det kändes att läsa min blogg. Tack så mycket för den fina motiveringen!

Till awarden hör en uppgift. Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:

Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.

Skriv ner de fem bloggar som du vill skicka awarden vidare till och låt dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.

Till sist hoppas att de som får utmärkelsen skickar den vidare och sprider ännu mer glädje och kärlek i bloggvärlden.

Att välja fem bloggare är alltid väldigt svårt för det finns så många som jag tycker om att hälsa på hos och så många som jag själv är glad över att ha som läsare. Dessutom känns det lite fantasilöst att skicka tillbaka den till exakt samma personer som jag själv fått den av, även om både Anneli och Nina sannerligen förtjänar den även från mig, så har de ju nyss fått en.

Så idag väljer jag att skicka den till bloggare som jag känner behöver lite extra peppning av olika skäl.

Duktiga Tjejen: En uppmuntran mitt i graviditetsillamåendet (ändå ett stort grattis till att du faktiskt ÄR gravid - hurra!!!) kan inte vara fel och din blogg har alltid något intressant att bjuda på.

Skrivarstudio Ordoidé: Jag följer din väg till att bli publicerad författare och lider så med dig när lektören, som du valde ut efter mycket funderande, nu opererats och därför inte kunnat ge dig det omdöme du skulle fått redan för ett par veckor sedan. Vilken otur! Jag håller tummarna för att allt löser sig och hejar alltid på dig längs vägen!

Maria Engelwinge: Du skriver utlämnande om dina toppar och dalar i livet och nu har du dessutom hittat en mystisk knöl. En liten uppmuntran är på sin plats och jag hoppas att du nu varit hos läkaren och fått lugnande besked. Tänker på dig!

It's a wonderful life: Härliga Cissa, som alltid är så postiv behöver just nu en uppmuntran och tjohoo, här kommer den! Du har haft en del otur de senaste dagarna med bil som kostar massor att laga, nätter utan lugn och ro och på toppen av det foundation som bråkar med dig. Din blogg är så varm och fin att till och med din frustration får mig att le en smula, så du förtjänar en fin award!

Min plats i solen: Många av oss brottas ständigt med att räcka till i alla roller som vi tar på oss och just nu har Min plats i solen dragit i handbromsen och försöker inse det egentligen självklara, men ändå så svåra, att hon, precis som vi andra, är good enough och det räcker. Det måste räcka, även om det är svinsvårt att inse det - jag vet verkligen. En uppmuntran om att du duger precis som du är och att det alltid är trevligt och givande att titta in hos dig på din blogg kommer här!

Till alla fem ovan och till alla er andra fina bloggvänner önskar jag en riktigt fin fredag och hoppas att dagens siffra inte ställer till det för er!


9 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

<3<3 Vad glad du just gjorde mig!!

Susanne P sa...

Grattis till Awarden.
Kram & ha en fin fredag.

Åsa sa...

Men det e klart du ska ha den, underbara lilla människa :)
Kramar Åsa

ansepanse sa...

grattis till awarden, den är du värd
fin fredagkväll till dig - kramar

Cissa sa...

Nu blev ju fredagen den 13e en riktig lyckodag! :-)

Tack, snälla du för den fina awarden! Och tack för de otroligt fina orden, de värmer och glädjer!

Jag ska självklart ta mig an uppdraget som ingår, så fort jag kommer åt en dator, jag kan inte länka snyggt via mobilen.

Ha en härlig helg!

Kram!

Min plats i solen sa...

Grattis till de välförtjänta awarderna Joanna och jag kan bara instämma i hyllningskören. Du har en fantastisk blogg och är en sann inspirationskälla. Det är härligt att hänga med på din spännande resa i livets berg-och-dalbana. Heja dig! :)

Sedan vill jag tacka för att jag är en av dem du skickar vidare awarden till. Tusen tack! Vad glad jag blir och det med en motivering som berör, stärker och värmer. Vad rar du är. Tack snälla Joanna! :)

Njut av helgen!

Kram Lotta

Anneli sa...

Klart du ska ha en award! :)
Kram!

Joanna Björkqvist sa...

Duktiga Tjejen: Vad kul att du blev glad! Tänker så på dig och hoppas varje gång jag tittar in hos dig att det ska stå att du mår lite, lite bättre!

Susanne P: Tack så mycket och hoppas du också hade en fin fredag och får en underbar lördag! Kram!

Åsa: Vad snäll du är - tack så mycket! Kramar!

ansepanse: Tusen tack, så glad jag blir! Hoppas du också fick en fin kväll och en härlig lördag! kram!

Cissa: Vad härligt att kunna vända din trend lite! Hoppas nu att helgen bara blir helt underbar och utan strul! Kram!

Lotta: Åh, så glad jag blir över dina fina ord om min blogg - tusen tack! Vad kul att du blev glad över awarden - det gläder mig, för jag förstår precis hur du har det och vill gärna peppa dig där! Hoppas du får en lugn och fin helg på alla sätt! Kram!

Anneli: Jag tackar mjukast än en gång - så snällt! Kram!

Andra intryck sa...

Vad härligt ni verkar ha haft det på semestern! Tror jag kan ha missat ngt inlägg, men det blir kul att ta igen när jag kommer hem :)
Nu har jag läst din bok och den var verkligen fin! Även om den var lite sorglig så var den för mig en må-bra-bok. Jag blev tom inspirerad att ta upp dagboksskrivandet igen :) Jag ser fram emot nästa bok!