Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 1 juni 2011

Mot Skåne och solig långhelg!


Nu beger vi oss söderöver och ser fram emot en riktigt härlig långhelg tillsammans. Solen strålar från en fullständigt klarblå himmel och det är klart att jag hoppas att den fortsätter att göra det även i Skåne.

Lite tudelat är det dock, eftersom det sannolikt betyder att det inte blir så värst mycket vind och själva anledningen till att vi åker till Klagshamn är att käre maken ska tävla i vindsurfing.

Det är dessutom europacup, så det kommer massa vindsurfare från andra delar av vår världsdel och då är det ju trevligt om vi kan bjuda dem på väder som lämpar sig för ändamålet.

Jag har några underbara spetsklänningar som jag köpt på Indiska och de svarta har jag använt mycket under vintern, så idag kändes det härligt att plocka fram en av de vita. Jag är grymt förtjust i spetsar och broderier, trots att jag i övrigt föredrar mycket raka linjer och enfärgade kläder - företrädesvis i svart. Det brukar dessutom passa bäst till mina stövlar och kängor...

Jag övertygad om att vi kommer att få trevliga dagar och oavsett hur vädret blir, så kommer en del av oss att vara nöjda i alla fall. Jag har packat ner flera böcker, gott vitt vin och till och med en baddräkt, men jag är ganska säker på att jag inte kommer att bada ändå.

Så här års är det för kallt i vattnet om man inte har våtdräkt. Helt enkelt.

En liten ek har nästlat sig in i vår trädgård och det ser kul ut när den växer på bredden snarare än på längden.

Dessutom har den en underbar ljusgrön färg så här års...

Inga kommentarer: