Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 10 juni 2011

Den blomstertid nu kommer...


Nu är det rent bedövande vackert i trädgården! Överallt blommar det i alla möjliga färger och former. Rabatten är otroligt fin nu, men kommer att bli ännu finare när tulpanbladen försvinner.

Den laxrosa vallmon är min favorit och i år har få tur att få flera blommor på den, så det känns härligt. Den röda jättevallmon håller redan på att blomma över och jag blir lika förvånad varje år över hur snabbt det går och hur kort blomningsperioden är.

I år kommer även rosenkragen med fler blommor än den brukar, så det känns också trevligt, för den har en underbar färg.

Idag har söta dottern fått veta vilka som kommer att bli hennes klasskompisar under de kommande fyra åren och det känns som om det kommer att bli en bra klass. Jag känner flera av de nya klasskompisarnas mammor och tycker att det är grymt trevliga och bra människor med klokt tänk och mycket energi, så det känns jättebra.

Nu får vi bara hoppas att det får bli den här klassen under resten av grundskoletiden, för jag vet att klasserna ändras allt som oftast.

Idag skiner solen igen efter gårdagens hällregn och jag har tänkt att inviga utomhusdrinkperioden ikväll, när en fin väninna kommer på besök!

2 kommentarer:

Anette sa...

Vad fint du har! Vad skönt att dottern och du är nöjd med nya klassen! Vilken skola går dina fina på?

Joanna Björkqvist sa...

Tusen tack, Anette, ja, nu är det vackert!

Båda har gått på Kyrkbyskolan, men till hsöten är det Kapareskolan som gäller för dottern och Iseråsskolan för sonen! Båda har visst haft tur med sina klasser sägs det, så det känns fint!

Dottern kommer till en helt ny klass, där ingen tidigare hört hemma, för ingen har gått på Kaparen förut utan alla börjar på noll, så att säga, medan sonen kommer som ensam kille från sin gamla klass till en redan befintlig klass... Lite skillnad...