Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 5 juni 2011

Äntligen vind för vindsurfarna!


Eftersom prognosen sade att det inte skulle blåsa på förmiddagen hade vi sovmorgon och kom till surfcentret vid tiotiden. Där fick vi snabbt besked om att nästa skepparmöte skulle äga rum först klockan 15, så vi fick ledigt fram tills dess.

Vi passade på att ta en tur till Entré, ett tämligen nytt och väldigt fräscht köpcentrum i Malmö. Vårt huvudsakliga uppdrag var att köpa en ny bikini till fina dottern och vi lyckades över förväntan och lämnade stället med två supersnygga och trendiga bikini.

Dessvärre törs jag inte lägga upp någon av de fina bilder jag tog på henne i dem, men en liten badbild får det ändå bli, för när vi kom tillbaka till stranden blåste det inte tillräckligt för att tävla, men ett dopp var inte fel.

Hela familjen, utom jag, begav sig gladeligen ut på havet och hävdade med övertygelse att det var riktigt varmt och skönt i vattnet. Dotterns silverarmband blev märkligt nog fullständigt missfärgat, men jag vet av erfarenhet att det rätt som det är kommer att bli fint igen, utan att man behöver göra något åt det.

Som tur var blev det framåt kvällningen sjöbris, så det blev äntligen tävling för våra tappra vindsurfare, som tålmodigt väntat i fem dagar på detta tillfälle.

På bilden ser ni S-877, min käre make, fajtas om segern och det blev en rafflande kamp, där han i alla fall verkar ha hamnat på pallen för dagen, men mer vet vi antagligen i morgon.

Mitt under dramatiken lyckades en ilsken geting sticka stackars dottern och hon blev förstås förtvivlad och ledsen, men ganska snart lade sig den värsta smärtan och hon fick lite snacks som tröst.

En mycket fin väninna kom och hälsade på oss idag och hon cyklade ända från Malmö, så vi var alla mycket imponerade och det var underbart att se henne igen!

Vi tog en extra tur till den fina vallmoängen för att ta några fler bilder och det är verkligen så vackert att man tappar andan...

Inga kommentarer: