Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 29 juni 2011

Jag har spelat mot Jonas Karlsson!

Vilken underbar dag vi fick som statister idag, barnen och jag. Vi skulle träffas vid lunchtid och då började snart inspelningarna av den första scenen. Vi fick vara med lite i bakgrunden allihop och som vanligt vågar jag inte säga vad vi fick göra, men självklart kan jag berätta lite om vad filmen handlar om.

Den handlar om Valle som får sparken från sitt pilotjobb och söker flera nya jobb utan att lyckas få dem. Han inkvoteras till slut på ett jobb tack vare att han söker det som kvinna och när han blir hjälte (eller hjältinna) efter en flygincident riktas alla blickar mot honom.

Valle spelas av en av mina absoluta favoritskådespelare, Jonas Karlsson, och efter att ha sagt hej till honom märkte vi inte så mycket av honom i första scenen, för vi hade fullt upp med vårt.

Glade sonen fick en lite större roll än vi andra i den första scenen, men vem vet vad som syns i slutändan i alla fall?

När den andra scenen skulle spelas in bytte vi inspelningsplats och där fick jag en stor roll mot självaste huvudrollsinnehavaren! Scenen togs om på olika sätt och det ska bli väldigt spännande att se vilken de väljer till slut. Jag och barnen var de enda statisterna som fick följa med till den andra inspelningen, så det var kul.

Min stora roll filmades bakifrån och varar bara i max tio sekunder, så mest troligt är det bara de som känner mig väldigt väl, eller har blick för mitt krulliga hår, som kommer att känna igen mig, men jag är ändå supernöjd, för jag fick ta om scenen på alla de sätt som regissören Mårten Klingberg ville för att vara fri att välja i efterhand och det betydde en massa roliga tagningar med Jonas Karlsson en decimeter ifrån mig. Superkul!

Jag tog en del bilder under dagen, men jag får behålla dem för mig själv, av hemlighetsmakeriskäl...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Han är min favorit också! //Marika

Joanna Björkqvist sa...

Han är riktigt bra i alla sina roller och jag har gillat honom ända sedan han spelade Julhunden i Julens hjältar... Så sött!