Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 19 mars 2012

Vårläsning bland krokusar?


Jag har inte haft koncentration nog att ens börja läsa månadens bokcirkelbok Till sista andetaget av Anne Swärd ännu, men snart måste jag ta tag i det, för annars kommer jag inte att hinna ta mig igenom den innan nästa träff. Den har fått bra kritik, så jag ser egentligen fram emot den och jag gillar ju att försvinna in i en fiktiv värld, men det är svårt när den verkliga världen är så tuff. Än så länge känns det snudd på omöjligt att slukas av en bok, ens korta stunder, men förhoppningsvis kan jag läsa en stund då och då i alla fall.

Idag har det blåst som sjutton här hemma, men det har ändå varit strålande sol, så jag borde satt mig ute på lunchen och läst ett par kapitel. I sällskap av krokusar som är på väg att slå ut och invirad i en varm filt låter det faktiskt inte alls så dumt.

Imorgon, kanske?

15 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Dina tankar finns någon annanstans förstår jag...
Här har det varit grinigt väder idag. Solen har lyst med sin frånvaro.
Kram kram

Marina sa...

Det låter faktiskt riktigt skönt att vira in sig i en filt bland krokusar...

Malla sa...

Grått här med men sitter inne och jobbar så det rä ok!
Jag tänker på dig ska du veta, även om jag inte är bäst på att visa mig här!
Kram

Fröken Hulda sa...

Allt har sin tid. Tog mig nog ett par månader innan jag kunde läsa flytande utan att behöva läsa om en mening flera gånger för att inte tappa sammanhang. Tror säkert dina cirkelvänner förstår

Vero sa...

Här blåste det och SNÖADE. Jag gav mig på en promenad på lunchen för att rensa skallen och ja, det funkade, totalt urblåst efter det.

Jag skall krypa ner med min bok, en mycket annorlunda en, ikväll efter att jag sett på det jag skall se på tv tänkte jag.

Ha en bra kväll!

Åsa Hellberg sa...

Jag förstår inte varför din blogg trillar ur min lista hela tiden. Nu har jag lagt in den igen, kan vi hoppas på att du fastnar den här gången:)

Andra intryck sa...

Kanske fångar boken dig så pass att du får tänka på någonting annat en stund?

Micke sa...

Skickar dig en tanke och hoppas du är ok.

Anonym sa...

Vårläsning bland krokusar låter så glatt och härligt - något du är så värd efter allt det hemska och mitt uppe i sorgen. Styrka!

Anneli sa...

Jag tycker att det är en fantastisk bok med ett otroligt fint språk.

Hoppas att du kan sitta med en filt över dig, bredvid krokusarna och läsa den snart.

Varma kramar!

Linas drake sa...

Att sitta och läsa mitt i vårsolen med de första blommorna runt omkring sig låter som himmelriket. Bara man håller sig varm. Brukar själv njuta lite så, på våren. Oftast med något varmt att dricka också. Så hoppas att det blir ordentligt med sol över dig idag!
Och tack för att du tittar in till mig ibland och hälsar på!

Vero sa...

Just nu läser jag Sugar av Michael Faber. Annorlunda och jag har fastnat då författaren pratar med mig i boken. Den är annorlunda och jag hoppas att historien kommer igång nu, har nyligen börjat. En riktig tegelsten.

Susanne sa...

Tack för fina fina ord i min blogg, de värmer.
Kramar

Åsa sa...

Kanske kan vara skönt att flyta in i en overklig och kanske osann värld ett tag :) Prova <3
Kramar

Ninas skrivarlya sa...

Vad skönt det låter med en stunds avkoppling med en bok, en filt och vårblommor. Hoppas vädret tillåter dig att njuta av det idag!