Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 7 mars 2012

Ett fint paket kom idag

Tack så enormt mycket, underbart snälla och härliga Maria, för att du så fint hjälper mig att få något trevligare att skriva om än min älskade storebrors alltför tidiga död. Det behöver jag.

Idag kom feel goodpaketet jag vann hos Jag och de mina med posten. Min förvåning var stor när jag i eftermiddags öppnade brevlådan och hittade hela paketet där, utan att behöva hämta ut det. I en vanlig brevlåda av klassiskt litet anspråkslöst snitt hade det generösa paketet aldrig fått plats, men vår rymliga lådan kunde minsann härbärgera hemligheten i flera timmar, tills jag hittade den.

Redan när jag såg alla frimärkena var jag rörd, för det kostade en hel förmögenhet att skicka min vinst.När jag fått av pappret hittade jag en skokartong och jag gillar Vagabond så redan där bådade det gott.Min iver var stor när jag lyfte på locket och visserligen gillar jag rosa, men när det gäller just tidningssidor står de för sport och det är jag inte så värst förtjust i, så jag slet genast bort sportsidorna, så jag inte skulle hinna drabbas av något missklädsamt dåligt samvete över att jag borde träna.


Och där under låg allt möjligt fint! Oh, så glad och rörd jag blev, för jag började förstås med att läsa kortet. Jag tycker mycket om de tänkvärda orden och i den tid som jag är i just nu, så betyder alla kloka och snälla ord ännu mer än vanligt.


Som tur var vände jag på kortet och där fanns en fin hälsning från Maria.


Jag kan redan nu svara:

Tack så mycket!
Jaaa, det kommer jag att få!
Kram Joanna

I skokartongen fanns så många fler saker än jag räknat med.

Scented Oils i två varianter som redan otända doftar ljuvligt; Festival in Tuscany och Comforting Vanilla. Mmmm...


Och dessutom ett helt spapaket från Grac & Charmes i en serie med det vackra namnet Lovely heart. Jösses, vad jag kommer att dofta härligt framöver.


På toppen av allt fanns en chokladkaka och jag är chokladälskare av gigantiska mått, så även det passade mig alldeles förträffligt.

Tack så jättemycket, Maria, för att jag vann och jag är faktiskt helt säker på att ingen uppskattat vinsten mer än jag gör. Den gladde mig mycket och jag ser en strimma ljus i mörkret, som jag kämpar att kravla mig upp ur. Tack också för att du skriver så öppenhjärtigt, finurligt och intressant på din blogg. Du blandar djupa funderingar över livet med fräckisar på ett sätt som ingen annan bloggare jag vet gör - det är grymt.

Varm tackkram till dig, Maria, och som vanligt en varm kram till alla mina stöttande bloggläsare. Att ni finns vid min sida är guld värt hela, hela tiden.

Nu ska jag skingra tankarna en stund genom att se min dotter i en musikalföreställning på en stor scen. Det kommer säkert att bli en fin upplevelse och det behöver vi alla.

13 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Vad fint! Och jag håller med om att ingen förtjänar vinsten mer än du <3

Maria sa...

Varsågod fina du och tack själv för alla fina ord du skriver om mig ♥

Kram

marie sa...

Vilken tur att det var just du som vann det fina priset!!!!!
kram

Shamrock sa...

Grattis till vinsten och vilket jättefint paket (alltså innehållet)

Jeanette sa...

Grattis till paketet! Du behöver något positivt att skingra tankarna med en stund,
Kram

Susanne sa...

Mysigt att få en sådan överraskning.
Kramar

Cissa sa...

Vilken härlig vinst det var! :-) Den hamnade ju verkligen hos rätt person!

Hoppas nu att musikalföreställningen blir en succé!

Kram

Åsa Hellberg sa...

Grattis till vinsten, Joanna.

Åsa Hellberg sa...

Grattis till vinsten, Joanna.

Anneli sa...

Vad härligt med en sådan fin vinst. Hoppas att du får njuta av den länge.
Många kramar! <3

Marina sa...

Ett underbart paket och det hamnade absolut helt rätt!

Fröken Hulda sa...

Var någon värd den vinsten så var det du ♥

Joanna Björkqvist sa...

Tack så jättemycket för att ni delar glädjen med mig!